Menu Zavrieť

Adatminőség

Inkonzisztens, helytelen és hiányos információkra való hagyatkozás a szervezetet elfogadhatatlan üzleti kockázatnak teszi ki.

Alapvető fontosságú a biztonság tekintetében az adatok minősége, alacsony voltuk az operációs rendszer teljesítményét és kihasználhatóságát is veszélyezteti. Továbbá a kulcsfontosságú döntések meghozatalának alapját képező információs rendszer értékét is aláássa. Csak az adatokon alapuló döntéshozatal pénzügyi veszteség felé sodorhatja a céget, sérülhetnek az ügyfélkapcsolatok, de a vállalat jó hírneve és bonitása is veszélybe kerülhet. Egy vállalat minél inkább stratégiai előnynek tekinti az adatokat, a vezetőség annál inkább arra törekszik, hogy az adatok megbízhatóak, minőségiek és helyesek legyenek.

A helytelen információk a vállalatban zajló lépéseket és folyamatokat több irányban is torzíthatják. Hibák a megrendelések teljesítésekor, rossz helyre küldött számlákkal, a beszállítók felé irányuló kettős kifizetések illetve az ügyfelek számlakiegyenlítése során fellépnek. Ennek folyományaként elégedetlenné válnak az ügyfelek, a beszállítók és az alkalmazottak is.

Cégünk olyan megoldásokat kínál, amelyek növelhetik egy vállalat önbizalmát a Bussines Intelligence területén. Az ACL Desktop Edition lehetővé teszi a vállalat számára, hogy minden szükséges információhoz hozzáférjen, amire az elemzés folyamatok során szüksége lehet, nagyon rövid idő alatt, ha a szükség úgy hozza. Erőteljes elemző funkciói és képességei világszerte vállalatok tízezreinek biztosítják a költségek gyors megtérülését, a kockázatok és költségek csökkenését és a profit növekedését. Partnereink termékeinek segítségével a vállalatok bizalma információik iránt növekszik és látható válnak ennek eredményei, mint azelőtt sohasem.


Ha további információra van szüksége, kérdéseit felteheti adatlapunk segítségével.