Menu Zavrieť

i2 Analyst’s Notebook

Az i2 Analyst’s Notebook a világ vezető professzionális eszköze nyomozások során végzett vizuális elemzés terén. Tulajdonságai és beépített eszközei révén nemcsak bűnügyi nyomozók és elemzők használják, hanem pénzügyi elemzőkkockázatelemzésüzleti intelligencia és könyvvizsgálat területén dolgozó szakemberek is.

Az i2 Analyst’s Notebook komplex információk ábrázolásának eszköze, amely információk számos viszonyt, összefüggést jellemeznek objektumok (személyek, cégek, bankszámlák, telefonhívások stb.) és események, tranzakciók közt. Segítséget nyújt az elemzőknek és nyomozóknak felfedni és ábrázolni az információkat áttekinthető és könnyen értelmezhető ábrákon és vázlatokon. Alapvetően kibővíti az egyes feladatok megoldási lehetőségeit a következő funkciók segítségével:

  • Vizualizáció – Számos ábrázolási technikát kínál, amelyek használatával különböző szemszögből tekinthetünk az összegyűjtött információkra, amelyeket elemezni szeretnénk.
  • Adatelemzés – Az adatokat ábrákon és vázlatokon ábrázolja, mindig a felhasználó elképzelései szerint. Ily módon a felhasználó könnyebben orientálódik az információk szövevényében, folyamatosan felderíti az egyes kapcsolatokat, gyorsan felfedi a kulcsfontosságú információkat.
  • Adatkezelés – Manapság az információk számos formában és formátumban fordulnak elő, úgy mint jegyzőkönyvek, feljegyzések, fényképek, videók, hanganyagok, táblázatok, e-mailek, szöveges fájlok, adatbázisok stb. Az i2 Analyst’s Notebook minden előfordulással képes megbírkózni. Lehetővé teszi az egyes adatforrások összevonását és átrendezését valós időben, azonnal az ábrázolás, elemzés és vizuális összefoglalás során.
  • Intelligens grafika.

Ha további információra van szüksége, kérdéseit felteheti adatlapunk segítségével.