Login
 
 
VERI2 Text Analytics System powered by Precognox


A TAS szöveganalitikai rendszer integrációja az i2 Analyst’s Notebook-kal


Az i2 Analyst’s Notebook a világ vezető professzionális eszköze a nyomozások során végzett vizuális elemzés terén. A Precognox által fejlesztett TAS szövegelemző rendszer éppen ezért úgy került kialakításra, hogy megoldásai, a kétirányú integrációnak köszönhetően az i2 Analyst’s Notebook felhasználók számára is elérhetőek legyenek. 
Cégünk, mint a termék gyártója és kizárólagos forgalmazója látja el a terméktámogatási feladatokat úgy, mint az egyedi fejlesztési igények kielégítését.


Milyen megoldásokat kínál a TAS szöveganalitikai rendszer az i2 Analyst’s Notebook felhasználóknak?

 

A TAS Vállalati kereső -  a Precognox által fejlesztett TAS szöveganalitikai rendszer részeként - kimagasló megoldást nyújt az adatok és szöveges tartalmak keresésében. A keresőmotor funkciói segítségével lehetségessé válik az Analyst’s Notebook-ban ábrázolt objektumokra a vállalat teljes dokumentumvagyonában - ide értve az Analyst’s Notebookban összeállított elemzéseket is - történő, egészen összetett keresések elvégzése.

Az integrált névazonosító és entitásfelismerő megoldások mellett beépített szókapcsolati szótár is segíti a legösszetettebb keresési folyamatok kifinomult megvalósulását. Az elvégzett keresések pedig nyomon követhetőek a TAS Search Log Analyzer felületén.

Amennyiben a feldolgozni kívánt adatok (szöveges tartalmak) nem, vagy csak részben állnak rendelkezésre a vállalat adatvagyonán belül, abban az esetben pedig a TAS Data Collector jelenti a megoldást az i2 Analyst’s Notebook felhasználó számára.

 

Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal!