Menu Zavrieť

Business Intelligence

A Business Intelligence küldetése megfelelő információ szolgáltatása a megfelelő formában megfelelő személyeknek megfelelő időben. Másként kifejezve, a Business Intelligence feladata a vállalati pl. számviteli, tranzakciós, marketing stb. információkból értékes, a vállalatvezetés számára fontos információk készítése. Tehát a döntési folyamatok támogatása a Business Intelligence fő feladata.

Manapság a piaci szereplők 90% – a képes a struktúrált adatok kezelésére. De a probléma ezen adatok kezelésekor akkor rendelkezik, ha a vállalat az összes, különböző rendszerekben tárolt információt egyszerre szeretné elemezni és összehasonlítani, azaz ki szeretné értékelni az értékesítés, raktározás, gyártás, számvitel, CRM és más, a mindennapi munkavégzés során használt rendszerekből származó adatokat. Pontosan az ilyen jellegű, struktúrált adatokkal való munkára alkalmas az ACL Desktop Edition és az ACL Direct LinkTM. Probléma viszont a szabadszöveges információkkal való munkánál is jelentkezik, amelyek számos fontos információt hordoznak nemcsak a vállalatban zajló folyamatokról, hanem a vállalat körül, a konkurencia és a beszállítók viselkedésével kapcsolatban, valamint a különböző pénzügyi hatásokról. Cégünk termékportfóliója, a VERI2 Search server és IDOL TM Server sikeresen megbirkózik nemcsak a struktúrált, hanem a szabadszöveges információkkal is.

A Business Intelligence előnyei:

  • Véletlenszerű döntéshozás mértékének csökkentése, jó minőségű, konszolidált és gyorsan elérhető információk megszerzésének segítése, amelyek a hatékonyabb döntéshozást segítik
  • A vállalat üzleti tevékenységének és konkurencia képességének javítása
  • Elemzések, jelentések és releváns, tényszerű információkhoz való hozzáférés nyújtása
  • A kiválasztott területeken mutatkozó trendek figyelése és nyomonkövetése
  • Marketing tevékenység javítása

Ha további információra van szüksége, kérdéseit felteheti adatlapunk segítségével.